Presa - Iana Novac&Octavian Dobrota: ″Daca ne avem unul pe altul, nu mai avem nevoie de nimic″

Ianuarie 24, 2022

Iana Novac&Octavian Dobrota: ″Daca ne avem unul pe altul, nu mai avem nevoie de nimic″

Revista OK a publicat pe site-ul sau, in data de 24 ianuarie 2022, un interviu legat de evolutia profesionala viitoare, atat a Ianei Novac, cat si a lui Octavian Dobrota, dar si de aspecte ale vietii personale a cuplului.

Cu titlul "Interviu Iana Novac & Octavian Dobrota: "Daca ne avem unul pe altul, nu ne mai trebuie nimic.", articolul publicat sub semnatura Alexandrei Rotareascu evidentiaza aspecte interesante referitoare la proiectele profesionale cu care ambii artisti urmeaza sa se incante in perioada imediat urmatoare.

Insa, cu siguranta, aspectele legate de modul in care cuplul vede viata de familie si cresterea copiilor vor suscita, in egala masura, atentia publicului cititor.

"Anul acesta vine cu noutăţi profesionale pentru cei doi soÅ£i. Fiecare lucrează de zor la lansarea unui nou album, el împlinind 15 ani de Distinto ÅŸi ea pregătind noi piese pop-opera în această iarnă. Pe plan personal, însă, nimic nu pare schimbat. Îi unesc aceleaÅŸi sentimente puternice ca-ntotdeauna. Sau pregătesc oare extinderea familiei în lunile ce urmează?". Sursa: Okmagazine